UP-Gym | Crossfit Ultimate Alpha 

Van Fitness tot Personal Training tot Crossfit

Wij bieden het aan!


Onze missie is om een community van gezonde, fitte mensen te creëren door middel van een op maat en doelgerichte aanpak.

Er bestaan talloze theorieën, onderzoeken en opvattingen over de meest effectieve trainingsmethoden. Natuurlijk begint het in de kern met de vraag: wat wil je bereiken met je training? Over het algemeen traint men om fit te zijn, maar wat betekent fit zijn eigenlijk?   

Wij beschikken over uitgebreide kennis van diverse trainingsmethodieken. Johan, ons meest ervaren trainer, en tevens een van de eigenaren van Up-Gym, heeft zelf veel geprobeerd door de jaren heen waardoor hij goed inzicht heeft gekregen in wat wel en niet werkt. Zijn ervaring en kennis hebben geleid tot een duidelijke mening over wat effectief is in training en hoe je een gezond en fit lichaam kunt verkrijgen of behouden. Het begint in ieder geval met de basis: het creëren van een gezonde balans tussen vet- en spiermassa. Hier voegen we enkele elementen aan toe:  

  • Kracht (en spiermassa) opbouwen  
  • Conditioneringsworkouts - het verhogen van de hartslag tot het niveau van vetverbranding door spierversterkende oefeningen uit te voeren.  
  • Het bevorderen van explosiviteit in bewegingen ter ondersteuning van spiergroei en het tot stand brengen van neurologische verbindingen tussen spieren en hersenen.  
  • Stabiliteit - het sterk en soepel houden van gewrichten.  

Door al deze elementen te integreren in je trainingsprogramma en te combineren met een voedingspatroon waarin eiwitten en groenten centraal staan, zul je merken dat je je beter voelt, soepeler beweegt en spiermassa opbouwt, terwijl je tegelijkertijd vet verliest.