Personal Training

Ultimate Performance Gym biedt drie verschillende soorten Personal Training trajecten. Onze trainers zijn toegewijd om de leden op een doelgerichte manier uit te dagen, fit te krijgen en dit ook te onderhouden. 

Voor tarieven en meer informatie neem contact met ons op via telefoon of e-mail. 


Performance & Performance Mini (3,6 of 12 maanden) 

Vanaf twee keer per week 1op1 sessies van 30-45 minuten met één van onze coaches. In het begin van het traject stellen we samen doelen op in een werkboek en houden we periodieke metingen en voortgangsbesprekingen, waarbij ook voedingsadvies aan bod komt. Verder zijn de trainingsschema's progressief opgebouwd om uitdagende en resultaatgerichte trainingen te bieden. Het verschil tussen de Performance en de Performance Mini trajecten is de hoeveelheid trainingssessies per week (3 keer of 2 keer per week). 


Ultimate Me (3,6 of 12 maanden)

Ons Ultimate Me traject wordt ingezet wanneer iemand een volledige transformatie wil maken in zijn/haar leven. In dit traject word je namelijk niet alleen begeleid op het gebied van sport en voeding, maar leer je ook om ongewenste patronen te doorbreken, valkuilen te herkennen en worden eventuele blinde vlekken kenbaar gemaakt. Door hard werken, eerlijk naar jezelf te kijken en daadwerkelijk veranderingen aan te brengen, zal resultaat gegarandeerd behaald en behouden kunnen worden.

Je zal 2 keer per week met één van onze coaches trainen voor 30-45 minuten. Daarnaast heb je één keer per week een coaching sessie van 1h met eigenaar Johan Vermonden. Johan is performance coach en heeft zichzelf en anderen erop getraind om zo efficiënt mogelijk hun doelen te behalen.

Wil je een proefles inplannen? Of aanmelden voor Personal Training? Vul dan het onderstaande formulier in!