Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte van onze nieuwtjes, aangepaste openingstijden, (leden)events en sportinformatie te blijven? Vul onderstaand formulier dan in.

 

* verplichte velden

Ultimate Performance GYM gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om nieuwtjes, aangepaste openingstijden, (leden)events en sportinformatie met u te delen. Vink E-mail als u onze nieuwsbrief per mail wilt ontvangen.


U kunt zich op elk moment afmelden op onze nieuwsbrief de link 'Abonnement opzeggen' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@up-gym.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor onze Algemene Voorwaarden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.


We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.